Heb je onverklaarbare klachten, voel je je soms onmachtig of ben je de regie gevoelsmatig kwijt? Dan zou het kunnen zijn dat je in de overgang bent. Ben jij vrouw tussen de 45 en 60 jaar? Of misschien ben je jonger en heb je ook deze klachten? Of wellicht heb je de bekende klachten zoals opvliegers en slecht slapen.

Nieuwsgierig naar ons en onze informatie? Kom naar onze interactieve workshop over de overgang op dinsdagavond 10 oktober op de Praktijk GezondMens locatie in Roelofarendsveen.

De overgang is een hele nieuwe fase die je ingaat

Weet je dat de overgang niet alleen maar stoppen met menstrueren is of opvliegers hebben? Het is een hele nieuwe fase die je ingaat! En natuurlijk is het niet alleen maar dat je straks niet meer vruchtbaar bent en ouder wordt. Het is véél meer. Het is ook een transitiefase die je in gaat. Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw hiervan op de hoogte is en we willen het graag net zo makkelijk bespreekbaar maken als bijvoorbeeld de puberteit (ook dat is zo’n transformerende fase). Met alle leuke en minder leuke dingen die erbij horen.

Het is belangrijk daarbij dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (en mannen) erover praat, inzichten opdoet over jezelf én dat je je eigen plan trekt, zodat je aan de andere kant van de transitie weet, ziet, voelt en hoort wat je te doen staat!

Praktijk GezondMens - workshop over de overgang

Kenniscentrum Overgang

Als ervaringsdeskundige, coach en trainer organiseren wij vanuit het Kenniscentrum-Overgang diverse workshops voor vrouwen (en organisaties). Wij willen dat vrouwen zelf de regie nemen op gezond en vitaal ouder worden. Het is van groot belang om die transformatie van de overgang goed te benutten en te zien hoe jij daarmee de kwaliteit van je leven kunt verbeteren. We ondersteunen je om actief op zoek te gaan naar wat jou helpt om gezond en vitaal in én na de overgang te zijn.

Je bent bij ons van harte welkom met je vragen over de overgang.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop over de overgang is voor alle vrouwen die hier meer over willen weten en ervaringen willen delen.

Wanneer:
Dinsdagavond 10 oktober van 19.30-21.30 uur.

Waar:
Praktijk GezondMens locatie in Roelofarendsveen | Stationsstraat 1A

Kosten:
€ 35,00

Meld je vóór 6 oktober aan voor deze workshop via leiden@kenniscentrum-overgang.nl. Je ontvangt verdere informatie over de workshop na je aanmelding.

Angélique van der Zijden

7 dingen die elke vrouw moet weten over de overgang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.