Petra Kors

Complementair therapeut

Mijn naam is Petra Kors en ik ben een complementair therapeut met specialisatie in het creëren van balans in gezondheid in zowel privé als werkgerelateerde situaties. Mijn expertise ligt op het gebied van psycho sociale therapie, burn-out, verlies en rouw, trauma (EMDR), hypnotherapie, relatietherapie, overgang, depressie en verslavingen.

Ik ben ook een psycho oncologisch therapeut en keurmerk coach bij kanker. Met mijn holistische benadering en professionele begeleiding help ik mensen om de emotionele, mentale en fysieke balans te herstellen, trauma’s te verwerken en nieuwe perspectieven te ontwikkelen voor een gezonder en gelukkiger leven.

Tarief en vergoedingen

Om jou een vertrouwd en veilig gevoel te bieden alvorens van start te kunnen gaan, plan ik altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in van 30 minuten. Deze tijd breng ik niet in rekening. Na afloop van het gesprek stel ik een behandelplan voor en neem je de tijd die je nodig hebt om te besluiten om een volgende afspraak te plannen om aan jouw herstel te gaan werken.

  • AGB code 90031989
  • AGB praktijkcode 900110921

De behandelingen worden (deels) vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars.

Neem contact op

Mijn behandelingen zijn altijd maatwerk en passend bij jouw hulpvraag en situatie. Hierdoor lukt het meestal om binnen korte doorlooptijd positieve resultaten te boeken. En altijd in een tempo dat jou het best past. Kijk voor meer informatie op mijn website en neem contact met mij op.

Maak een afspraak

Petra Kors

Complementair therapeut

Mijn specialisatie is het creëren van balans in gezondheid in zowel privé als werkgerelateerde situaties.