Praktijk GezondMens - Massage overzicht

Massage – een aanraking met aandacht

Maar massage is nog zoveel meer. Omdat ons lichaam samen met onze geest een eenheid vormt, worden bij massage niet alleen je spieren aangeraakt, maar oefent een massage invloed uit op je hele lichaam en je mentale welzijn. Voor een ontspannende massage kun je bij Praktijk GezondMens terecht.

Via massage breng ik ontspanning en laat ik je bewust worden van je lichaam. Want hoe goed voelen wij ons lichaam nog? Vaak alleen wanneer wij klachten ervaren. Weet jij hoe ontspanning in jouw lichaam voelt? Kun je het écht voelen? In de massage gaan we samen op onderzoek uit. Je mag de rust en warmte van mijn handen ervaren. Ik laat je bewust worden van jouw lichaam en je eventuele klachten. Vaak is een klacht een signaal om te kijken naar wat er speelt in jouw leven. Ook hierin kan een massage ondersteunend werken en verzachting geven.

Tarief

De sessie (een massage inclusief voor- en nagesprek) van 1,5 uur kost €75.

 

Neem contact op

Ben je toe aan ontspanning en wil jij je meer bewust zijn van je lichaam? Voel je van harte welkom bij Praktijk GezondMens. Kijk voor meer informatie op mijn website en neem contact met mij op.

Maak een afspraak

Gea van Loon

Masseur

Massage is voor mij werken vanuit mijn hart en met mijn handen. Ik zorg voor ontspanning en meer bewustwording.