Bekijk hier de prijzen van de verschillende Eqology producten. Wij adviseren te kiezen voor een 6 maanden traject. Bekijk hier de prijzen voor het 6 maanden traject. Voordat de bestelling bij Eqology wordt geplaatst nemen we nog even contact op om alles goed af te stemmen. De producten ontvang je naderhand thuis gestuurd.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met GezondMens therapeut Sven Spruijt.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
6 maanden traject inclusief gratis eerste omega 3-test
Het is ook mogelijk om losse producten van Eqology te bestellen, zoals Pure Arctic Oil, Pure Arctic Oil Gold, Pure Arctic Oil Vegan, Pure Arctic Oil Kids, Vitamine K2+D3, Nordic Energy Booster, Collagen Marine Premium, Collagen Booster, Collagen Anti Age, Essential (multivitamine), Vegan Shake (eiwit shake), Omega-3 Test Kit, K2+D3 Test Kit en Mineral Test Kit. Vul dat in dit tekstveld in. Staat jouw product of traject er niet tussen neem dan contact op via de opmerkingen en geef je wensen aan.
Ik geef toestemming voor een betaling middels automatische incasso. Hierdoor worden de producten automatisch (maandelijks) verzonden.
Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens voor het aanmaken van een account en/of het plaatsen van mijn bestelling.
Wil je voor meerdere personen bestellen? Of heb je een andere vraag of opmerking? Vul dat dan hier in.