De Eqology Nordic Energy Booster is het ultieme voedingssupplementencomplex met hoogwaardige, actieve vitamines en mineralen met gedocumenteerde resultaten.

Het draagt bij aan het behoud van voldoende energie, het ondersteunen van het immuunsysteem, het behoud van de normale spierfunctie en het minimaliseren van vermoeidheid en uitputting.

Deze unieke antioxidantsamenstelling bevat vitamine C, bosbessen en zwarte bessen anthocyanen. De Nordic Energy Booster is geschikt voor iedereen die zijn of haar energie een boost wil geven en een fysieke en mentale gezondheid wil behouden.

Praktijk GezondMens - Ernergy Booster/mineralen

Deze samenstelling biedt alles wat je nodig hebt om een actief leven te leiden:

  • Helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen
  • Goed voor je geestelijke gezondheid.¬†Magnesium zorgt voor weerstand tegen mentale stress en draagt bij aan het behoud van de normale psychologische gesteldheid
  • Goed voor je ogen: vitamine C en zink dragen bij aan het behoud van het gezichtsvermogen
  • Goed voor je immuunsysteem. Vitamine C heeft een positief effect op het immuunsysteem tijdens en na extreme fysieke inspanning. Magnesium houdt de normale werking van het immuunsysteem in stand. Zink ondersteunt het immuunsysteem.
  • Goed voor je spieren. Magnesium gaat spierkrampen tegen en houdt de normalen spiercontracties in stand. Zink ondersteunt de normale spierfunctie
  • Goed voor je botten. Zink draagt bij aan het behoud van sterke botten

Wil je meer weten over de Nordic Energy Booster of waarom wij Eqology adviseren neem dan voor vrijblijvend professioneel advies of vragen contact op met GezondMens therapeut Sven Spruijt of vul het Eqology inschrijfformulier in. We zullen daarna eerst contact met je opnemen alvorens je bestelling wordt geplaatst.

Vul het Eqology inschrijfformulier in