Wat heeft Sven toch gouden handen!

Vanmorgen mocht ik weer op de “pijnbank” bij de osteopaat. Geen beweging in mijn linkerbeen te krijgen toen hij aan de behandeling begon en wat een pijn heb ik gehad de afgelopen weken! Het zweet brak me aan alle kanten uit, vlagen van misselijkheid overspoelden me tijdens de behandeling, maarrr ik loop (bijna) weer als een kievit!! Wat heeft die jongen toch gouden handen! En wat kan ik mezelf voor de kop slaan dat ik mijn afspraak niet vervroegd heb. #praktijkgezondmens #svenspruijt

Cathy Brouwer- Vogel

Dankjewel Sven!

Dankjewel Sven, alle spanning die ik in een jaar heb opgebouwd heb je weggemasseerd!!

Marianne

Désirée

Wat ben ik blij met jou! Na een lelijke val met mijn fiets twee jaar geleden waarbij diverse fracturen in mijn bekken het gevolg waren, heb jij ervoor gezorgd dat ik weer (letterlijk) goed op de been ben. Wat ik jou enorm waardeer is dat je echt met je handen werkt en niet alleen maar oefeningen opgeeft, die onder jouw toezicht uitgevoerd kunnen worden. Ik ben ervan overtuigd dat juist dat mij zo goed geholpen heeft. Ik hoop dat ik je heel lang niet meer nodig zal hebben, maar weet je zeker te vinden als dat wel het geval zou zijn.

Nico

Met 68 jaar en diabetes geeft vooral mijn rug de nodige problemen. Na een diep dal gaat het nu best goed. Niet alleen door de kundige handen van Sven maar vooral door zijn levensstijl adviezen en motiverende gesprekken.
Dank je wel!

Cliënt

Met 68 jaar en diabetes geeft vooral mijn rug de nodige problemen. Na een diep dal gaat het nu best goed. Niet alleen door de deskundige handen van Sven maar vooral door zijn levensstijl adviezen en motiverende gesprekken. Dankjewel!

Elly Bakker

Een fijne man, doet zijn werk uitstekend. Stelt je op je gemak.

Suzanne van Vliet

Professioneel en vriendelijk!

Berna Baysal

Ik was voor het eerst blij met mijn fysiotherapeut. Ik zou iedereen deze praktijk aanraden.

Ciska Moraal

Ik had heb een pijnlijke tennisarm, Jordi hielp mij en ik ben pijn vrij. Geweldig wat Jordi elke keer voor elkaar krijgt.

Jolanda de Jong

Jordi neemt de tijd en vraagt door. Een relaxte sfeer, ben zeer tevreden.

Franca Koet

Super om bij Jordi client te zijn. Er wordt net zo lang gezocht tot het juiste is gevonden. Ik heb erg veel baat bij zijn kundige behandeling.
Ik kan hem echt aanraden. Hij kijkt ook verder naar je als persoon en niet alleen naar dat lichamelijke deel dat zeer doet 👍👍👍

Til Selie

Nadat ik jarenlang heb geprobeerd van mijn chronische pijnen in nek, schouders en rug af te komen, begon ik hoopvol aan de behandeling met Jordi, wat me meteen opviel was dat hij heel goed naar mijn verhaal luisterde en mij het vertrouwen gaf dat hij echt iets aan mijn chronische pijnen kon doen.

Ik ben nu verschillende keren door Jordi behandeld en ben volledig overtuigd van het positieve effect van osteopathie, het belangrijkste is het besef dat het lichaam van top tot teen met elkaar in verbinding staat!

Ik ga één keer in de maand naar Jordi en elke keer na de behandeling voel ik me véél beter, heb ik minder pijn en veel meer energie!!! Jordi is aardig, en héél deskundig, hij neemt de tijd en ik heb veel vertrouwen in zijn behandelingen!

Willem van der Vliet

Sinds een aantal maanden heb ik last van mijn schouders, nek en kaak. Op basis van goede recensies ben ik uitgekomen bij Jordi die mij zeer vakkundig en professioneel helpt.

Ben in het verleden bij andere fysiotherapeuten geweest maar zo’n goede fysiotherapeut als Jordi is zeldzaam en ben ik nog niet tegengekomen.

Daardoor kan ik Jordi bij echt iedereen van harte aanbevelen!

Yvonne Kramp

Jordi weet heel goed wat hij doet. Body en Mind zijn één, dat bewijst zijn vakkundige behandeling. Reeds na één keer was ik van mijn rugpijn af. Op een rustige, relaxte en respectvolle manier gaat hij met jou de behandeling in.

Topper ben je Jordi!

Plaats hier jouw review

Jouw mening is voor ons erg belangrijk, maar ook voor andere patiënten. Dankzij een review kunnen patiënten een goede keuze maken. Ben jij ook tevreden over onze werkzaamheden?
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplichte velden

waardering velden
Hoeveel sterren zou je ons geven?