Praktijk VeelzijdigOntwikkelen

Mijn naam is Angélique. Ik ben van huis uit juriste en heb vele jaren ervaring als trainer/coach/adviseur in en voor dienstverlenende organisaties.

De afgelopen jaren heb ik mij, naast de ontwikkelingen in en voor mijn vak, ook persoonlijk ontwikkeld. En mijn veelzijdigheid komt daarbij op alle vlakken tot uiting. Deze veelzijdigheid zet ik natuurlijk ook in als cliënten met hun vraag bij mij komen.

Mijn focus en aandacht gaat uit naar de mens en zijn of haar kern.

Angélique van der Zijden

Mijn achtergrond

Zelf was ik ver weggedreven bij mijn eigen kern en leefde ik veel vanuit mijn hoofd. En op het moment dat ik tegen mijn eigen hoofd "aanliep" ben ik op zoek gegaan. En kwam ik tot de ontdekking dat ik wel heel flexibel en goed kon afstemmen op een ander maar dat ik eigenlijk geen idee had hoe en wat ik zelf wilde. In mijn ontdekkingstocht heb ik met vallen en opstaan mijn eigen kern herontdekt. Namelijk dat ik veel meer voel in mijn lijf dan mijn hoofd kan bedenken. En dat ik dat gevoel zeker voor mijzelf mag gebruiken (i.p.v voor een ander).

Met het herontdekken van mijn eigen innerlijke goud weet en voel ik dat het belangrijk is dat ik (en ieder mens) doe(t) waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Vanuit ervaring en persoonlijke ontwikkeling een ander mens begeleiden bij het herontdekken van het innerlijke goud. En dat komt terug in de coaching & begeleiding.

Dus heb jij patronen waar je steeds tegen aan loopt, zou je het graag anders willen in je leven, dan is het fijn om verder te kijken. Misschien ben je altijd druk, wil je het graag ‘goed’ doen, ben je veel bezig met wat je denkt dat anderen van jou verwachten of ervaar je veel stress. Misschien merk je op dat je gevoelig bent voor prikkels, of zit je het liefst in je hoofd en vergeet je dat je ook nog een lijf hebt zodat dat je kunt voelen hoe het met je is. Samen onderzoeken we je patronen, de dingen waar je last van hebt en vooral hoe je het wél wilt en hoe je dan concrete stappen zet op jouw pad van verandering.

In de samenwerking binnen GezondMens is het fijn dat we vanuit verschillende disciplines en kanten jou kunnen ondersteunen zodat je voluit kunt leven!

 

Neem contact met mij op

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen, kijk dan ook nog even op mijn eigen website of bel en kom langs voor een kennismakingsgesprek. Dat is altijd vrijblijvend. Ik ontmoet je graag!

Praktijk VeelzijdigOntwikkelen
Angélique van der Zijden
Stationsstraat 1E2
2371 SH Roelofarendsveen
 06 15639900
 veelzijdig@live.com
www.angeliquevanderzijden.nl

Maak een afspraak