Acupuncturist

Acupunctuur betekent voor mij het in balans brengen van lichaam en geest. De interesse hiervoor is bij mij ontstaan na een jarenlange zoektocht naar een oplossing voor mijn darmklachten. Door de positieve resultaten van acupunctuur was ik direct geïnspireerd.

Mijn aanpak kenmerkt zich door klachten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Tijdens mijn behandelingen staan dus niet alleen de fysieke klachten centraal, maar heb ik ook aandacht voor het mentale welzijn. Want de mentale gezondheid heeft grote invloed op het lichamelijke functioneren. Het kan het herstel bevorderen of juist blokkeren.

Praktijk GezondMens - Carolien Roeloffs

Mijn achtergrond

Na het afronden van de intensieve opleiding Klassieke Acupunctuur is mijn passie nog meer aangewakkerd en heb ik mij verder verdiept in de kracht van de Traditioneel Chinese Geneeskunde. Hierdoor kijk ik als acupuncturist verder dan alleen het verhelpen van de klacht en kan ik verschillende acupunctuurtechnieken inzetten die bijdragen aan het versterken of herstellen van de fysieke en mentale gesteldheid.

Vanuit mijn onverzadigbare leergierigheid blijf ik mijzelf continu ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik diverse bij- en nascholingen gevolgd voor onder andere Japanse acupunctuur, oor-acupunctuur, oncologische acupunctuur en pijnbestrijding.

 

Neem contact met mij op

Op zoek naar balans met behulp van acupunctuur? Kijk voor meer informatie op mijn website en neem contact met mij op.

Vindingrijk  Acupunctuur | GezondMens
Stationsstraat 1E2
2371 SH Roelofarendsveen
 06 19775636
info@vindingrijkacupunctuur.nl
www.vindingrijkacupunctuur.nl

Maak een afspraak