Masseur

Massage betekent voor mij werken vanuit mijn hart en met mijn handen, zo onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gezondheid betekent voor mij, goed in je vel zitten en leven met zingeving.

Mijn massagepraktijk draagt de naam Relieve. Relieve betekent verzachten. Zacht zijn naar jezelf toe, zacht zijn voor jouw lichaam en voor de signalen die jouw lichaam geeft. Aandacht, aangeraakt worden en tijd nemen voor jezelf. Het geeft je zachtheid in je lijf en ruimte in je hoofd. Ik ben dagelijks bezig met mijn gezondheid, in de vorm van meditatie, yoga, (ademhalings)oefeningen en persoonlijke ontwikkeling. Voor mijn ontspanning ben ik graag in de natuur. Je kunt me vaak vinden op, aan of in het water.

Gea van Loon

Mijn achtergrond

Het duurde lang voordat ik mijzelf de toestemming gaf om “in zachtheid naar mezelf toe” te leven. Ik begon mijn werkzame leven in de financiële dienstverlening. De druk en stress waren hoog. Zo raakte de balans tussen werk en privéleven verstoord en dit begon langzaam zijn tol te eisen, in de vorm van lichamelijke klachten. Dit was niet wat ik wilde voor mijzelf, maar wat wilde ik wel? Massage was iets wat altijd sluimerend op de achtergrond in mijn leven aanwezig was en dit was het moment om die stap te zetten. Ik startte met een coaching opleiding waarin leefstijl, ontspanning en massage centraal stonden. Na het afronden van deze opleiding wist ik zeker dat ik met massage mijn passie had gevonden. Voor meer verbreding en verdieping heb ik daarna de beroepsopleiding voor Holos masseur gevolgd.

Zoals veel mensen, kreeg ook ik in mijn kring van naasten te maken met de ziekten dementie en kanker. Ik wilde mijn naasten graag ondersteunen met massage, maar deze wel op verantwoorde wijze geven. Daarom heb ik me gespecialiseerd in zorgmassage, waar het vooral gaat om zachtheid, aandacht en liefdevolle aanraking.

 

Opleiding en ervaring

  • Eigenaar Relieve (2009)
  • Holos masseur
  • Holistisch coach

Specialisaties:

  • Massage bij kanker
  • Touch for care bij dementie
  • Lichaamsgerichte begeleiding bij rouw

 

Neem contact met mij op

Ben je toe aan ontspanning en wil jij je meer bewust zijn van je lichaam? Voel je van harte welkom. Kijk voor meer informatie op mijn website en neem contact met mij op.

Relieve
Gea van Loon
Stationsstraat 1E2
2371 SH Roelofarendsveen
 06 23736357
 gea@relieve-wellness.nl
www.relieve-wellness.nl

Maak een afspraak