Osteopaat, Methode Kanij en fysiotherapeut

Ik ben Jordi Jonkman, osteopaat en samen met Sven Spruijt eigenaar van Praktijk GezondMens. Door mijn interesse voor sport en het menselijk lichaam ben ik de opleiding Fysiotherapie op de Hogeschool van Amsterdam gaan volgen. De tijd bij Ajax heeft mij veel geleerd over training en revalidatie in de topsport. In april 2015 kwam ik middels een stage bij het Therapeutisch Centrum Leiderdorp terecht. Hier leerde ik behandelen middels de Methode Kanij.

Door het lichaam als biomechanische eenheid te gaan zien, werd mijn interesse in het menselijk lichaam alleen maar groter. Vanuit deze visie om verder te kijken dan de lokale klacht, ben ik de studie Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy begonnen. Ik heb deze studie met succes afgerond in 2023.

Jordi Jonkman

In mijn ambitie om mijn patiënten nog beter te kunnen helpen, heb ik verschillende disciplines en zorgprofessionals om mij heen verzameld om naar door te kunnen verwijzen. Dat heeft geresulteerd in de Praktijk GezondMens. Ben je benieuwd naar onze aanpak en visie? Lees hier alles over onze praktijk die wij hebben in Roelofarendsveen, Oudewater en Montfoort.

Opleiding en ervaring

  • (Mede) eigenaar Praktijk GezondMens (2022)
  • Bachelor Fysiotherapie
  • Master of Science Osteopathie afgerond (2023)
  • Methode Kanij
  • Fysiotherapeutische verdieping in de topsport (Jaar 1 t/m 3, Ajax)

Neem contact met mij op

Ik ben werkzaam in de GezondMens praktijk in Roelofarendsveen.

Jordi Jonkman:
 06 18695651
jordi@praktijkgezondmens.nl

Praktijk GezondMens
Stationsstraat 1A
2371 SH Roelofarendsveen
Klik hier voor de route

Maak een afspraak