Psycholoog en orthomoleculair darmtherapeut

Ik heb er mijn werk van gemaakt om jou en anderen te laten ervaren wat een gezonde levensstijl kan betekenen, nu en in de toekomst. Recente onderzoeken laten zien dat we met behulp van een gezonde levensstijl veel meer invloed uit kunnen oefenen op onze gezondheid dan we dachten. Dat is prachtig nieuws! Natuurlijk is niet alles te voorkomen, maar gezond leven zorgt ervoor dat de kans op diverse welvaartsziekten zoals bepaalde vormen van kanker, obesitas, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten wel veel kleiner wordt. En ben je ziek dan kan een gezonde levensstijl een positieve rol vervullen bij het herstelproces. 

Ik ga graag met jou aan de slag! 

Michelle Tans

Mijn achtergrond

Als afgestudeerd (neuro)psycholoog heb ik me altijd al beziggehouden met mensen en hun beweegredenen. Ook op het gebied van gezonde levensstijl spelen persoonlijke motivatie en drijfveren een belangrijke rol. Hoewel ik de jaren daarna in andere branches werkzaam ben geweest is die interesse nooit verdwenen. Mijn belangstelling voor gezond leven en voeding ontstond toen er toevallig een boek over dat onderwerp op mijn pad kwam. Tijdens het lezen dacht ik steeds; de relatie tussen voeding, leefstijl en gezondheid is zo logisch! Dat ik me dat nooit eerder gerealiseerd heb.  

Mijn aandacht was getrokken en ik kocht het een na het andere boek. Daarna volgden diverse opleidingen. Ik raakte enorm geïnspireerd door de nieuwe inzichten en stap voor stap ben ik ze gaan doorvoeren in mijn eigen levensstijl. Dat heeft me veel gebracht; ik ben niet alleen slanker dan ooit maar voel me vooral ook veel fitter en energieker! En het mooie is dat als je de juiste dingen eet, je echt geen honger hoeft te hebben om lekker in je vel te zitten. 

 

Kenmerkend voor mij

Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden is het belangrijk dat ons contact voor jou vertrouwd en veilig voelt. Mensen omschrijven mij als volgt: 

  • Inlevend en betrokken 
  • Enthousiast 
  • Doortastend

Ik ga tijdens de behandeling stapsgewijs te werk. De stappen moeten groot genoeg zijn om iets teweeg te brengen en klein genoeg om ze in te kunnen passen in jouw persoonlijke leven. Stap voor stap bereik je zo een gezonde levensstijl, die bij jou past en die jij de rest van je leven met gemak vol kunt houden! 

 

Opleiding en ervaring

  • Psycholoog 
  • Stresscounselor 
  • Hormoonbalanstrainer 
  • OVER!coach (begeleiding tijdens de overgang) 
  • Orthomoleculair therapeut (volgens de KPNI) 
  • Geregistreerd darmtherapeut 

 

Neem contact met mij op

Kijk voor meer informatie op mijn website en neem contact met mij op.

Praktijk Vitans
Michelle Tans
Stationsstraat 1E1
2371 SH Roelofarendsveen
 06 12459735
 info@vitans.nl
www.vitans.nl

Maak een afspraak