Fysiotherapeut

Ik ben blij dat ik kan aansluiten bij het netwerk van GezondMens. Mijn naam is Sanne Jansen, opgegroeid in Alphen aan den Rijn en ik woon sinds enkele maanden in Haarlem. Lekker dichtbij de duinen en weg uit de drukte van Amsterdam, waar ik een langere tijd met plezier woonde. Ik word gelukkig van kamperen met mijn bus, veel dansen en creatief bezig zijn. Op het moment ligt mijn behoefte om meer ambacht in mijn keuken te verwerken.

Als fysiotherapeut kan ik hulp bieden bij fysieke klachten die langdurig aanwezig zijn of wanneer je herstellende bent van een heftige levensgebeurtenis of burn-out.

Praktijk GezondMens - Sanne Jansen

Mijn achtergrond

Mijn werkervaring dijt verschillende hoeken uit. Al een langere tijd werk ik binnen de revalidatiezorg met mensen die uitgevallen zijn van werk om de verbinding van lichaam en geest te herstellen. Daarnaast heb ik een holistische praktijk en help ik je om je eigen lichaam en klachten beter te begrijpen. Dit alles neem ik mee naar Gezondmens als fysiotherapeut en ik kan je begeleiden middels massagetherapie, ademhalingstechnieken, leefstijl begeleiding, ontspanningsoefeningen en lichaamsgerichte therapie.

We kijken samen naar wat jij nodig hebt, en welke andere specialismen mogelijk diepere ondersteuning kunnen bieden binnen de praktijk!

Neem contact met mij op

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan gemakkelijk via onze online agenda.

Maak een afspraak